Bathmate Hydro7 – 4 Asiaa, jotka sinun tulee tietää

Bathmaten aiemmin Herculeksena tunnettu Hydro7-malli käyttää muiden esiteltyjen mallien tapaan hyväkseen vedenpaineen voimaa peniksesi ympärysmitan ja pituuden lisäämiseksi.

 

Tämä on vesipumpputrendin alunperin aloittanut laite.

Alkuperäinen ei aina tarkoita parasta, mutta Bathmaten tapauksessa alkuperäisen pumpun korvannutta ei ole.

Miksi haluaisit käyttää penispumpussasi vettä?

Vesiavusteiset penispumput ovat 250 prosenttia tehokkaampia kuin ilmakäyttöiset pumput, ja voit havaita merkittäviä tuloksia jo noin 15 minuutin käytön jälkeen.

Hydro7-penispumpun voi ostaa Bathmaten virallisilta verkkosivuilta.

  • Suuremmat ja kovemmat erektiot
  • Täydellinen ensikertalaiselle
  • Vastaa arvoaan rahassa
  • 60 päivän rahapalautustakuu

Tuotekuvaus

Ota Bathmate mukaan päivittäisiin puhdistautumishetkiisi ja korjaa paksumman ja pidemmän erektion tuomia etuja vain 6 viikossa. Penispumppu synnyttää voimakkaan ”tyhjiön” käyttäen apuna ilmanpaineen sijaan vettä. Tämä mahdollistaa peniksen kasvun.

Pumppu on suunniteltu miehille, joiden erektion alkuperäinen pituus on 13-18 senttiä ja ympärysmitta jopa 16,5 senttiä. Hydro7:n käyttö kylvyssä tai suihkussa on helppoa ja mukavaa.

Pitele mustaa nappia sormellasi alhaalla, täytä sylinteri lämpimällä vedellä ja asettele se löysän peniksesi ympärille.

Vapauta nappi ja pumppaa kerran, jotta alipaine voi vetää laitteen kiinni nivusiisi.

Jatka pumppausta hitaasti lisätäksesi painetta, kunnes vesi lakkaa vuotamasta ulos laitteen päästä – tämä kertoo siitä, että maksimipaine on saavutettu. Pidä pumppua paikoillaan 5-6 minuutin ajan ja vapauta se sitten.

Bathmaten Hydro7 valjastaa patentoidulla Hydropump-systeemillään vesivoiman käyttöönsä kohdistaakseen syntyvän paineen penikseesi. Tämä vuorostaan turvottaa peniksen varren ja kärjen verellä, mistä seuraa pidempiä ja paksumpia erektioita.

Toistuva käyttö (3-7 kertaa viikossa, vähintään 3 toistoa käyttökertaa kohti) voi jopa kasvattaa elintä pysyvästi.

Käytä kohtuudella pikapäästöventtiiliä, joka sallii sinun vapauttaa paineen halutessasi välittömästi. Pidä kirjaa edistymisestäsi ohjekirjan mukana tulevan taulukon avulla.

Avainominaisuudet

  • Hydraulinen penispumppu, joka on kehitetty kasvattamaan alle 18-senttistä ja ympärysmitaltaan alle 16,5-senttistä penistä
  • Voit seurata edistymistäsi läpinäkyvän sylinterin ja mittataulukon avulla
  • Pikaventtiili sallii paineen vähentämisen ja vapauttamisen koska tahansa
  • Laitteella on 60 päivän rahapalautustakuu ja 2 vuoden takuu

Paljonko Hydro7 maksaa?

Hydro7-pumpun hinta on  €78.90.

Yhteenveto

Hydro7 on suunniteltu miesten maailmanlaajuiselle enemmistölle sopivaksi. Se on on ihanteellinen miehille, joiden penis on erektiossa 13-18 senttiä pitkä.

Hydro7 on täydellinen valinta aloittelevalle pumppaajalle.

Bathmate on niin varma tuotteensa toimivuudesta, että se tarjoaa kuluttajalle 60 päivän rahapalautustakuun. Tämä puhuu selvää kieltä valmistajan tarjoamien tuotteiden luotettavuudesta.