Bathmate HydroMax – 5 Asiaa, jotka sinun tulee tietää

Bathmate on markkinoiden johtava penispumppumerkki, jonka laajassa valikoimassa riittää vertailtavaa ja valittavaa.

Merkin viimeisin läpimurto on tullut tunnetuksi Hydromax-sarjana.
Siitä lähtien kun Hydromaxit lanseerattiin markkinoille Bathmate on erottunut brändinä nimenomaan hydraulisen teknologian käytöllä.

Siinä missä standardinomainen tyhjiöpumppu imee ilman pois pumpun sylinteristä, vesipumppu hyödyntää vettä alipaineen luomiseksi ja peniksen kasvattamiseksi.

Pumpun käyttöperiaate on hyvin yksinkertainen ja käyttö vie päivittäin vain 15 minuuttia aikaa. Johtuen pumpun hydraulisesta luonteesta voit hyvin käyttää sitä päivittäin esimerkiksi kylvyn yhteydessä.

Hydromax-penispumpun voi ostaa Hydromaxin virallisilta verkkosivuilta.

 

 • Suuremmat, kovemmat ja pitempikestoiset erektiot
 • Mukavuus ja turvallisuus
 • 60 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Kuinka pumppu toimii? Käyttö on helppoa kuin heinänteko:

 1. Hydromax-pumput käyttävät vesivoimaa kohdistaakseen penikseen voimakkaan alipaineen ja täyttääkseen elimen verellä, mistä seuraa käyttäjälle suurempia ja paksumpia erektioita.

Toistuva, harjoitusohjelman mukainen käyttö 60 päivän ajan johtaa erittäin suurella todennäköisyydellä näkyviin tuloksiin.

 1. Tavalliset käyttäjät havaitsevat todennäköisestisellaisia pitkällä aikavälillä ilmeneviä tuloksia kuin koon kasvua sekä kestävyyden ja mielihyvän lisääntymistä seksin aikana.

Pidä edistymistäsi silmällä ja käytä hyväksesi pumpun kyljessä olevaa mitta-asteikkoa nähdäksesi, kuinka suureksi sinun on mahdollista kasvaa.

 1. Hydromax-pumppuihin kuuluu myös joukko muita ominaisuuksia, jotka tekevät niistä peniksen kasvatukseen tarkoitettujen laitteiden parhaimmistoa.

Pumppujen Super Flow -venttiilisysteemi mahdollistaa pumpun täytön yhdellä kädellä esimerkiksi suihkussa, kun taas Swivel bellows -paljeominaisuus mahdollistaa sylinterin 360 asteen kiertymisen pohjan ympäri ja näin kasvun tehokkaan seuraamisen ulkopuolelta. Erityispehmeät tiivisteet luovat tiukan sinetin pohjan ympärille.

Avainominaisuudet

 • Pyörivät palkeet mahdollistavat laitteen kääntymisen 360 astetta akselinsa ympäri käyttötehon maksimoimiseksi.
 • Mittataulukko pumpun kyljessä toimii apuna edistystä kartoitettaessa.
 • Saatavilla viidessä eri koossa.
 • Kliinisesti todistettu turvalliseksi käyttää.
 • Laitteella on 60 päivän palautusoikeus ja 2 vuoden takuu.

Paljonko Hydromax-pumppu maksaa?

Hydromaxien hinnat vaihtelevat riippuen valitsemastasi koosta. Alla nopea yhteenveto Bathmaten verkkosivujen pumppuvaihtoehdoista hintoineen:

Hydromax3 – € 99,90

Hydromax5 – € 92.90

Hydromax7 – € 75.90

Hydromax7 Wide Boy – € 99.90

Hydromax9 – € 159.00

 

Mikä koko minulle sopii?

Saadaksesi parhaan mahdollisen tuloksen irti vesipumpustasi on tärkeää valita oikeankokoinen pumppu. Jos valitset liian suuren tai pienen pumpun, ihanteellista vedenpainetta ei muodostu ja pumppauksella saavutetut tulokset jäävät vähemmän vaikuttaviksi.

Tämä koko-opas auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan Hydromax-pumpun.

Yhteenveto

Bathmaten Hydromax on epäilemättä yksi markkinoiden parhaista penispumpuista.

Mikäli unelmoit suuremmasta peniksestä, muttet tahdo turvautua kehoa kirurgisesti muokkaaviin toimenpiteisiin, Bathmaten Hydromax-pumpun kaltainen vesikäyttöinen penispumppu voi olla sinulle sopiva vaihtoehto.

Suosittelemme Hydromaxsarjaa suurimmalle osalle käyttäjistä, myös aloittelijoille. Ehdotamme sinulle HydroXtreme-sarjaa vain, jos olet kokenut penispumppujen käyttäjä ja raha ei ole sinulle este.

Bathmate-tuotteet on valmistettu tarkasti valikoiduista ftalaatittomista, ihoystävällisistä ja kliinisesti turvallisiksi todistetuista materiaaleista. Arvostat varmasti myös 60 päivän rahapalautustakuuta.