TestRX Arvostelu – 3 Asiaa, jotka sinun tulee tietää

Kuinka testosteronilisä TestRX toimii?

Tämän ravintolisän päätehtävänä on stimuloida kehosi tuottamaan enemmän testosteronia. Tämä puolestaan tukee kehon proteiinisynteesiä ja auttaa sinua kasvattamaan lihaksiasi.

Ravintolisä voi myös auttaa rajoittamaan katabolisen eli elimistön kudoksia, tässä lihaskudosta, hajottavan kortisoli-stressihormonin toimintaa.

Vapaan testosteronin tasojen nousu voi myös johtaa nopeampaan palautumiseen fyysisestä rasituksesta ja mahdollistaa siten intensiivisemmän kuntoharjoittelun pitempiä aikoja kerrallaan.

FT-tasojen nousu voi myös lisätä veren punasolujen määrää ja näin lisätä elimistön hapenottokykyä.

TestRX:ää voi ostaa Crazybulkin Virallisilta verkkosivuilta.

 

1. TestRX Ainesosat

Tämä luonnollinen, elimistön testosteronimääriä kasvattava ravintolisä on todellinen voimanlähde. Se koostuu tieteellisesti testatuista valmistusaineista ja tarjoaa todistetusti markkinoiden parhaat mahdolliset tulokset. Tuote koostuu useiden eri testosteronilisien sekoituksesta, joka auttaa sinua suurella todennäköisyydellä kasvattamaan itsellesi luonnollisesti upeat lihakset.

Toisin kuin muut ravintolisät, TestRX-ravintolisä on huolellisesti kehitetty käyttäen hyväksi tarkasti määritettyä, maksimaalisen energian ja suorituskyvyn luomiseksi tarvittavaa kerta-annosta vapaan testosteronin määrää lisääviä aineita.

Sinkkimonometioniiniaspartaatti (ZMA) – ZMA:n on havaittu parantavan urheilusuoritusta ja lisäävän lihasten kasvua. Se myös potentiaalisesti parantaa elimistösi puolustusjärjestelmää, kohottaa energiatasojasi ja auttaa sinua paranemaan nopeammin, mikäli sairastut.

Sarviapilansiemenuute – Sarviapilansiemen on yksi niistä suosituista yrteistä, jotka nostavat elimistön testosteronitasoja ja vähentävät kehoon kertynyttä rasvaa. Sen on myös havaittu vaikuttavan parantavasti erektiohäiriöön, seksuaaliseen haluun sekä kykyyn kiihottua.

D3-vitamiini – D3-vitamiinilla on kyky lisätä merkittävästi kehon testosteronin määrää ja edistää kalsiumin imeytymistä.

K2-vitamiini – K2-vitamiini kykenee tasapainottamaan elimistön testosteronitasoja. On olemassa todisteita siitä, että se vaikuttaa positiivisesti sydän- ja verenkiertoelimistön kuntoon mm. ehkäisemällä sepelvaltimon kalkkiutumista.

B6-vitamiini – B6-vitamiini tukee lukuisien keholle olennaisten toimintojen tapahtumista ja säätelee sen luonnollisen estrogeenin käyttöä.

Magnesium – Magnesium on tärkeä mineraali, jota käytetään suurimmassa osassa ravintolisiä. Sillä on kyky auttaa lihasten hapensaannissa ja lisätä huomattavasti fyysistä kestävyyttä ja stressinsietokykyä.

Sinkki – Sinkki parantaa urheilusuoritusta ja kestävyyttä makuuhuoneessa. Se myös estää kehon testosteronitasoja laskemasta, parantaa käyttäjänsä immuniteettia ja voi jopa lisätä miehen hedelmällisyyttä.

D-asparagiinihappo – D-asparagiinihappo säätelee elimistön testosteronisynteesiä ja parantaa seksuaalista kestävyyttä.

 

2. TestRX Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet:

  • TestRX:n valmistusaineet ovat luonnollisia ja suurin osa niistä on läpikäynyt huolellisen tieteellisen tutkimuksen
  • Sarviapilauute ja D-asparagiinihappo toimivat luonnollisina testosteronitasojen kohottajana ja kenen tahansa saatavilla olevana korkeiden kortisolitasojen ja stressin hoitokeinona
  • TestRX on muita vastaavia markkinoilla olevia ravintolisiä ratkaisevasti halvempi

Huonot puolet:

  • Valmistusaineista mahdollisesti tulevat sivuvaikutukset

3. Yhteenveto

Mitä TestRX:stä siis voidaan sanoa? Tarjoaako se käyttäjälleen sen, minkä lupaakin?

Positiivinen kuluttajapalaute puhuu tämänkin tuotteen kohdalla puolestaan.

Tuotteissa käytetyt yrtit on kliinisesti turvallisiksi ja toimiviksi todistettu.

Tuotteella on 67 päivän rahapalautustakuu.