Flex Repair kokemuksia!

flex repair kokemuksia

Flex Repair Kokemuksia

Krooninen nivelkipu ja niveltulehdus ovat sydänsairauksien jälkeen terveysvaivoista yleisimpiä. Nivelkivut voivat tehdä jokapäiväisestä elämästä vaikeaa, kun yksinkertaisista tavoista ja tehtävistä tulee sietämättömän kivuliaita. Nivelkipuja helpottamaan kehitetyistä ravintolisistä on nopeasti tullut ravintolisistä suosituimpia.

Tällaiset nivelravinteet on suunniteltu hidastamaan ja parhaimmillaan poistamaan tulehtuneiden ja heikenneiden nivelten aiheuttama kipu ja tulehdus.

 

Flex Repair Luontaistuote

Flex Repairin valmistuksessa on käytetty erilaisia tulehduksia ehkäiseviä ja joustavuutta sekä liikkuvuutta parantavia yrttipohjaisia ainesosia.

Se koostuu lukuisista erilaisista hapettumista voimakkaasti ehkäisevistä antioksidanteista kuten kurkumasta, inkivääristä ja salaiolibaanista, joiden tehtävänä on eliminoida nivelkipuja aiheuttavat niveltulehdukset. Flex Repairin niin ikään sisältämä Biperine® lisää muiden ainesosien käyttöastetta elimistössä.

 

Ainesosat: flex repair ravintolisä

The natural ingredients used in formulating Flex repair include:

Kurkuma

Kurkuma on yksi kivunlievitykseen tarkoitettujen ravintolisien suosituimmista ainesosista. Sen kipua lievittävät ominaisuudet ovat peräisin kemiallisesta yhdisteestä nimeltä kurkumiini, joka on yksi tutkituimmista tulehdusta ehkäisevistä kemiallisista yhdisteistä maailmassa. Kurkumiinilla on myös kipua suoraan lievittävä sekä jäykkyyttä ja turvotusta alentava vaikutus.

Salaiolibaani

Myös Intiansuitsukkeena tunnettua salaiolibaania on käytetty yleisesti lievittämään polvinivelen tulehduksesta aiheutuvaa kipua. Salaiolibaanista saatavien uutteiden sisältämillä hapoilla on tulehdusta alentava vaikutus ja niiden on kliinisesti todistettu myös lievittävän nivelrikon aiheuttamaa kipua.

Piperiini

Mustapippuriuutteen patentoitu muoto Bioperine® parantaa ravinteiden imeytymistä ja näin parantamaan sisältämiensä ravintolisien tehoa.

Inkivääri

Inkivääri on kurkuman ja salaiolibaanin tapaan voimakas antioksidantti, jolla on nivelkivua lievittäviä ominaisuuksia.

D-vitamiini

Tärkeä vitamiini, joka mm. edistää kalsiumin imeytyvyyttä elimistössä ja jonka puute saattaa johtaa luukatoon.

K-vitamiini

K-vitamiini osallistuu kalsiumin kuljettamiseen luihin. K-vitamiinin puute saattaa johtaa luuntiheyden alenemiseen ja lisätä murtumariskiä.

 

Käytön hyödyt

– Flex Repairin käyttö hidastaa suurella todennäköisyydellä niveltulehduksen etenemistä ja ruston hajoamista.

– vaikuttaa suoraan tulehduksen ja kivun aiheuttajaan

– voi lisätä elimistön kollageenin määrää ja korjata repeytynyttä rustoa

– auttaa ”voitelemaan” niveliä

 

Saatavuus: Flex repair apteekki/jälleenmyyjät

Flex Repair on luonnollisista aineksista valmistettu luontaistuote, jota on saatavilla esimerkiksi luontaistuotekaupoista ilman reseptiä.

Valmistetta voi ostaa myös Vitalivin verkkosivuilta 50% alennuksella. Toimitus ensimmäiselle erälle on ilmainen.