Sinutral kokemuksia

• 20–30 kg painonpudotus ilman raskasta liikuntaa
• Polta rasvaa vuorokauden ympäri
• Lisää energisyyttä
• Pudota painoa muuttamatta ruokailutottumuksia
• Saavuta unelmiesi vartalo ilman sivuvaikutuksia

sinutral

Sinutral on valmistettu 100 % luonnollisista ainesosista, jotka ovat tutkitusti tehokkaita vaivattomaan ja tulokselliseen painonpudotukseen.

Sinutral: yleiskatsaus

Sinutral on luonnollinen ravintolisä, joka kiihdyttää elimistössä olevan rasvan palamisprosessiä ehkäisemällä fosfodiesteraasien (PDE-entsyymien) toimintaa ja kiihdyttämällä kehon rasva-aineenvaihduntaa. Sinutral tukee aineenvaihdunnan toimintaa ja kiihdyttää rasvan palamista, mikä puolestaan edistää painon putoamista. Sinutralin teho perustuu mm. greipistä ja appelsiinista saatavien uutteiden toimintaan.

Sinutralista on saatavissa yksityiskohtaista tietoa valmistajan virallisilla verkkosivuilla. Valmistaja tarjoaa ostajalle noin 14 päivää kestävän ilmaisen kokeiluerän. Tuote on kliinisesti turvalliseksi ja toimivaksi todistettu.

 

Käyttökokemukset

Valmistaja takaa Sinutralin toimivuuden ja lupaa valmisteen kiihdyttävän käyttäjänsä yleistä aineenvaihduntaa ja rasvan palamisprosessia ja näin edistävän painonpudotusta. Sinutralin käytöllä on niin ikään verenkiertoelimistön terveyttä parantava ja energiatasoja nostattava vaikutus.

 

Ainesosat – mihin teho perustuu?

Sinutral koostuu useista luonnollisista, elimistön toimintaan edistävästi vaikuttavista ainesosista, jotka vaikuttavat kehossa rasvan palamisen ja tätä kautta painonpudotuksen. Sinutralin sisältämät ainesosat kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja vaikuttavat energian määrän lisääntymisen, mikä osaltaan vaikuttaa positiivisesti verenkiertoelimistön terveyteen. Sinutralia valmistetaan appelsiinista ja greipistä saatavista uutteista. Valmiste sisältää myös mm:

Sinetrol® Xpur -sitrusuute

josta kofeiinia

HPMC-kapseli (kasviperäinen liivate)

Mikrokiteinen selluloosa

Magnesiumstearaatti (kasviperäinen)

Piidioksidi

 

Sinutralin käytön edut

– edistää painonhallintaa

– vähentää elimistössä olevan rasvan määrää

– kiihdyttää rasva-aineenvaihduntaa

– hillitsee mahdollisia tulehduksia ja hapettavaa stressiä

– vaikuttaa positiivisesti energiatasoihin

 

Yhteenveto

Sinutral on voimallinen laihdutusvalmiste, josta lukuisat käyttäjät ovat jo hyötyneet. Käyttäjältä vaaditaan hieman kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä haluttujen tulosten saamiseksi. Valmiste on suunniteltu yli 18-vuotiaille miehille ja naisille.