Prostacare kokemuksia!

• Ylläpitää eturauhasen terveyttä
• Ylläpitää testosteronitasoja ja lisääntymiskykyä
• Ylläpitää eturauhasen terveyttä luonnollisilla ainesosilla

prostacare-kokemuksia

Prostacare voi nyt ostaa puoleen hintaan. Ensimmäinen erä vain 17,25€!

Mikä on Prostacare?

Prostacare on eturauhasen laajenemisesta ja siihen liittyvistä oireista kärsiville suunnattu lisäravinne, joka tarjoaa parannuskeinon edellä mainittuihin vaivoihin. Eturauhasen laajeneminen, tieteellisemmin eturauhasen hyvälaatuinen liikakasvu, on vaiva, josta suuri osa ikääntyvästä, tyypillisesti yli 40-vuotiaasta miesväestöstä kärsii.

Eturauhasen liikakasvuun liittyvät oireet aiheuttavat yleensä sekä fyysisiä että psyykkisiä epämukavuuden kokemuksia niistä kärsivälle. Fyysisiä eturauhasen liikakasvuun liittyviä oireita ovat esimerkiksi lisääntynyt virtsaamistarve, kyvyttömyys tyhjentää rakkoa virtsaamisen aikana, epäsäännöllinen paine virtsatessa sekä virtsatietulehdukset.

 

Ainesosat

Prostacare on sekoitus laadukkaita, kliinisesti tehokkaiksi todistettuja ainesosia, jotka parantavat eturauhasen normaalia toimintaa sekä urogenitaalisia toimintoja.  Valmisteen koostumus tukee paitsi eturauhasen, myös miehen lisääntymiselimistön terveyttä.

Prostacare koostuu yrteistä sekä luonnollisista vitamiineista ja mineraaleista, jotka on suunniteltu parantamaan eturauhasen terveyttä ja normaalia toimintaa. Osalla ainesosista on hapettumista ja tulehduksia estävä vaikutus, joka suojaa elimistön soluja vapaiden radikaalien tuhoavalta vaikutukselta. Osa yrteistä tukee virtsausjärjestelmän terveyttä ja toimintaa. Prostacaren ainesosiin lukeutuvat mm:

 

LYKOPEENI

Esimerkiksi tomaatin sisältämä väriaine, joka edistää eturauhasen normaalia toimintaa.

KURPITSANSIEMENET

Edistävät virtsausjärjestelmän normaalia toimintaa miehen elimistössä.

NOKKONEN

Parantaa verenkiertoa ja siten vähentää väsymyksen tunnetta ja raskaiden jalkojen tuntemusta.

SINKKI

Ylläpitää normaalia hedelmällisyyttä.

GRANAATTIOMENA

Hedelmä, jolla on todistetusti hapettumista estävä vaikutus.

SELEENI

Tukee normaalia spermantuotantoa.

 

Valmistaja lupaa tuotteen käytön tukevan miehen elimistön normaaleja urogenitaalisia toimintoja, ylläpitävän eturauhasen terveyttä sekä mahdollistavan normaalit virtsaustoiminnot.

 

 

 

Hinta

Tuotteen hinta on nähtävissä tuotteen virallisilla verkkosivuilla.