Testosteroni lisäravinne

• Terve sydän ja veri
• Vähemmän rasvaa, enemmän lihasta
• Vahvemmat luut
• Parantunut halukkuus ja yleinen mieliala
• Parantunut keskittymiskyky ja tilalliset kyvyt

testosteroni-ilman-reseptiä

 T-Maxia voi nyt ostaa puoleen hintaan. Ensimmäinen erä (4:n viikon annos) vain 14,95€!

Testosteronilisistä parhain

Testosteroni on mieshormoni, jonka merkitys erilaisten sisäisten ja yleensä fyysisten elintoimintojen kannalta on suuri. Testosteronin määrä laskee kuitenkin vääjäämättä kehon ikääntyessä, mikä johtaa kaikenlaisen fyysisen suorituksen alenemiseen.

Elimistö tuottaa murrosiästä lähtien kasvavassa määrin testosteronia aina varhaiseen aikuisuuteen (20-25 ikävuotta) saakka, jolloin sen määrä alkaa hiljalleen laskea. Lasku kiihtyy, mitä enemmän vuosia kertyy. Testosteronin määrä on siten yleensä korkeampi aikuisessa pojassa kuin tämän isässä. Miksi isä hyötyy testosteronituotannon kiihdyttämisestä?

Testosteronin määrän lasku vaikuttaa lukuisiin eri elintoimintoihin, kuten lihasten kasvuun ja kehitykseen, painonhallintaan tai seksuaaliseen halukkuuteen.

 

Alhaisten testosteronitasojen oireita – milloin testosteronilisästä on hyötyä?

Testosteronin määrän lasku aiheuttaa muun muassa seuraavia ikäviä sivuvaikutuksia:

 • seksuaalisen halukkuuden väheneminen
 • erektiohäiriöt
 • siittiöiden määrän lasku siemennesteessä
 • lihasmassan määrän väheneminen
 • uupumus
 • mielialan vaihtelut ja stressiperäiset häiriöt
 • hiustenlähtö
 • painonhallinnan vaikeudet
 • huono muisti ja muut kognitiiviset vaikeudet
 • kivesten kutistuminen
 • anemia tai alhainen veren punasolujen määrä

 

Mikäli yksi tai useammista yllä luetelluista ongelmista on osa arkea, on mahdollista, että niiden aiheuttaja piilee elimistön alentuneissa testosteronitasoissa. Tasot saattavat olla niin alhaiset, että niiden seurauksia on mahdotonta korjata ilman varsinaiseen ongelmaan puuttumista. Testosteronilisät ovat hyvä tapa korjata ongelma ja poistaa sen seuraukset kertaheitolla päiväjärjestyksestä.

 

 

Mistä testosteronilisät koostuvat – paras testosteroni valmiste

Testosteronilisät koostuvat erilaisista luonnontuotteista, joista ehkäpä yleisimpiä ovat:

 • Sarviapilansiemenuute: Tämä pikkuinen siemen kätkee sisäänsä paljon elinvoimaa ja terveyshyötyjä, jotka on tunnettu tavallisen kansan parissa jo kauan ja jotka nykyaikainen lääketiede tunnustaa. Sarviapilansiemenuute kiihdyttää elimistön omaa testosteronintuotantoa. Näin se myös mm. lisää välillisesti seksuaalista halukkuutta ja tarjoaa nauttijalleen lukuisia muita terveyshyötyjä esimerkiksi painonhallinnan ja seksuaalielämän saralla.

 

 • D-Asparagiinihappo: Tämä happo tukee sarviapilansiemenen tavoin elimistön omaa testosteronintuotantoa, jota sen riittävä käyttö kykenee kiihdyttämään jopa 45 prosentilla. D-Aspragiinihappo parantaa myös sperman laatua.

 

 • Vitamiinit: Vitamiineja sisältyy erilaisiin testosteronilisiin useampia, ja niillä on kullakin niissä omat tehtävänsä. D-vitamiini tukee lihasten kasvua, K2-vitamiini lisää seksuaalista halukkuutta ja B6-vitamiini lisää androgeenien eli mieshormonien tuotantoa. Kaikilla näillä tekijöillä on suuri merkitys elimistön hormonitasapainon ja testosteronintuotannon kannalta.

 

 • Rohtokoisiouute: Rohtokoisio on yksi lääketieteen saralla laajimmin tunnetuista yrteistä, jolla on pitkä ja kirjava historia etenkin intialaisessa lääketieteessä. Sen tiedetään lievittävän stressiä, tukevan painonhallintaa sekä parantavan elimistön fyysistä suorityskykyä.

 

 • Nokkosenlehtiuute: Tämän ainesosan tarkoitus on estää sukuhormoneja sitovan globuliini-hormonin (SHBG) vaikutukset elimistössä. Näin se sallii testosteronin vapaan pääsyn kudoksiin ja vapaan vaikutuksen siellä.

 

Testo booster kokemuksia (testosteronihoito)

Lihasten kehitys

Kehon ikääntyessä hitaasti myös lihasten kasvu hidastuu vähitellen. Tämän seurauksena lihakset eivät enää kehity samoin kuin ennen ulkoisista tekijöistä huolimatta. Testosteronilisät vahvistavat ja muokkaavat lihaskudosta.

Testosteronilisät sisältävät luonnollisia ainesosia kuten D-vitamiinia, jotka tukevat lihasten kehitystä. Ne sallivat vaivattomamman fyysisen harjoittelun ja lihasten näkyvämmän kasvun.

Seksuaalinen suorituskyky

Testosteronin puute on pääasiallinen syy seksuaalisen suorituksen heikkenemiselle. Testosteronitasojen laskun myötä myös kiinnostus sänkypuuhiin saattaa kadota. Testosteronilisät vaikuttavat seksuaalisen halukkuuden luonnollisen lisääntymisen ja saavat seksivietin nostamaan uudelleen päätään.

Ne kasvattavat myös seksuaalista kestävyyttä ja intoa ja parantavat näin suurella todennäköisyydellä seksuaalista suoritusta – joissakin tapauksissa jopa erektiöhäiriön.

Painonhallinta

Testosteronin määrän lasku voi johtaa ongelmiin painonhallinnan saralla. Kyse on tarkkaan ottaen siitä kuinka ja minne rasvaa hormoniepätasapainon seurauksena kertyy. Testosteronitasojen lasku saattaa aiheuttaa myös rintakudoksen turpoamista ja kasvua.

Testosteronilisien toiminta ja laihduttava vaikutus perustuu samanaikaisesti sekä aineenvaihdunnan kiihtymiseen että kehon hormonitasojen ja siten elintoimintojen normalisoimiseen.

Parantunut mieliala

Tiesitkö, että testosteronin määrän lasku voi johtaa masennukseen, mielialan vaihteluihin, keskittymishäiriöihin tai ärsytyskynnyksen alenemiseen? Testosteronilisät pitävät huolen näistäkin ongelmista.

Nämä hormonilisät nostavat mielialaa ja pitävät stressiperäiset ongelmat kurissa. Ne tarjoavat käyttäjilleen monien kaipaamaa mielen selkeyttä ja keskittymiskykyä.

Energisyys

Yksi testosteronilisien poikkeuksellisista hyödyistä on niiden kyky taistella uupumusta ja velttoutta vastaan ja lisätä käyttäjänsä energian määrää.

Energian lisääntymisellä on positiivinen vaikutus kaikkiin elämänalueisiin aina fyysisestä harjoittelusta seksuaalisuoritukseen. Tästä on kiittäminen testosteronin energisoivaa vaikutusta.

 

Testosteroni lisä apteekki – Annostus

On tärkeää nauttia testosteronilisät suositellun annostuksen mukaisesti. Näin lisistä saa mahdollisimman paljon ja toisaalta tarpeeksi irti. Yliannostus voi johtaa negatiivisten sivuvaikutusten ilmaantumiseen. Paljonko näin ollen on riittävästi?

Suurin osa testosteronilisien valmistajista liittää valmisteidensa yhteyteen lääketieteen asiantuntijoiden hyväksymän ohjeistuksen, jota kuluttajan on syytä noudattaa. Ne löytyvät yleensä myös valmistajien tai valmisteiden omilta verkkosivuilta.

Alla on esitelty yleinen annossuositus, joka pätee suurimpaan osaan luonnollisista testosteronilisistä:

 • 40-50-vuotiaat: 2-4 pilleriä päivässä
 • Yli 50-vuotiaat: 4-5 pilleriä päivässä

 Mikäli testosteronipillerit on tarkoitettu tukemaan kehonrakennusprosessia, niitä voi ottaa korkeintaan neljä päivässä. Pillerit on suositeltavaa nauttia ennen aamiaista.

 

Testosteroni ilman reseptiä

Luonnollisten testosteronilisien hankkimiseen ei vaadita lääkärin kirjoittamaa reseptiä, vaan niitä on saatavilla esimerkiksi yleisistä luontaistuotemyymälöistä.

 

Mistä ostaa testosteronia – Saatavuus

Testosteronilisiä on markkinoilla laaja kirjo, mutta esimerkiksi T-Maxia – markkinoiden yksi suosituimmista vaihtoehdoista – voi ostaa 50% alennuksella valmisteen omilta verkkosivuilta

 Testosteroni-lisäravinne-kokemuksia