T-Max Arvostelu – 3 Asiaa, jotka sinun tulee tietää

Kuinka testosteronilisä T-Max toimii?

Tämän ravintolisän päätehtävänä on stimuloida kehosi tuottamaan enemmän testosteronia. Tämä puolestaan tukee kehon proteiinisynteesiä ja auttaa sinua kasvattamaan lihaksiasi.

Ravintolisä voi myös auttaa rajoittamaan katabolisen eli elimistön kudoksia, tässä lihaskudosta, hajottavan kortisoli-stressihormonin toimintaa.

Vapaan testosteronin tasojen nousu voi myös johtaa nopeampaan palautumiseen fyysisestä rasituksesta ja mahdollistaa siten intensiivisemmän kuntoharjoittelun pitempiä aikoja kerrallaan.

FT-tasojen nousu voi myös lisätä veren punasolujen määrää ja näin lisätä elimistön hapenottokykyä.

T-Max Ainesosat

Tämä luonnollinen, elimistön testosteronimääriä kasvattava ravintolisä on todellinen voimanlähde. Se koostuu tieteellisesti testatuista valmistusaineista ja tarjoaa todistetusti markkinoiden parhaat mahdolliset tulokset. Tuote koostuu useiden eri testosteronilisien sekoituksesta, joka auttaa sinua suurella todennäköisyydellä kasvattamaan itsellesi luonnollisesti upeat lihakset.

Toisin kuin muut ravintolisät, T-Max-ravintolisä on huolellisesti kehitetty käyttäen hyväksi tarkasti määritettyä, maksimaalisen energian ja suorituskyvyn luomiseksi tarvittavaa kerta-annosta vapaan testosteronin määrää lisääviä aineita.

 Sarviapilansiemenuute

Sarviapilansiemen on yksi niistä suosituista yrteistä, jotka nostavat elimistön testosteronitasoja ja vähentävät kehoon kertynyttä rasvaa. Sen on myös havaittu vaikuttavan parantavasti erektiohäiriöön, seksuaaliseen haluun sekä kykyyn kiihottua.

 Tribulus Terrestris

Tähän kasviin kätkeytyy saponiinien, alkaloidien ja flavonoidien kirjo, joka lisää testosteronin eritystä ihmiselimistössä.

Okarennokki voimistaa luteiinihormonisynteesiä ja näin tukee välillisesti testosteronin tuotantoa. Testosteronituotannon normalisoituminen johtaa lihasmassan ja fyysisen kestävyyden kasvuun.

 D-asparagiinihappo

D-asparagiini on aminohappo, jota aivot käyttävät stimuloimaan miessukupuolihormonin tuotantoa (Reproductive Biology and Endocrinology.)

D-asparagiinihappo vaikuttaa osaltaan myös luteiinihormonin (LH) tuotantoon. Luteiinihormonilla on tärkeä rooli testosteronin tuotannon kannalta, ja testosteronin erittyminen edellyttääkin luteiinihormonin läsnäoloa kehossa.

 Ginseng

Myös Panax-ginsenginä tunnettu punainen ginseng lisää seksuaalista halukkuutta ja nostaa kehon energiatasoja.

Riittävä energia takaa, että jaksat rehkiä kauemmin kuntosalilla – ja miksei makuuhuoneessakin -, mikä johtaa parempiin harjoitustuloksiin.

Punainen ginseng edistää myös kehon palautumista rasituksesta. Näin se sallii sinun käydä kuntosalilla useammin ja parantaa kuntoilulla saavuttamiasi tuloksia.

 D3-vitamiini

Ihmiskeho ei suoriudu toiminnoistaan asianmukaisesti ilman riittävää määrää D3-vitamiinia. Testosteronin tasapainon säätely ei ole poikkeus.

Tutkimuksen mukaan D3-vitamiinin määrä ihmisen elimistössä korreloi suoraan elimistön testosteronitasoihin. Mikäli D3-vitamiinia ei ole riittävästi, myös testosteronia on vähän. Toinen tutkimus osoittaa, että D-vitamiinin saanti stimuloi testosteronin tuotantoa 20 prosentilla. D3-vitamiini myös vahvistaa luita.

B6-vitamiini

B6-vitamiinin saanti voi hidastaa merkittävästi aivojen ikääntymistä.

Sen avulla Alzheimerin taudin kaltaiset muistisairaudet on mahdollista välttää.

Henkistä hyvinvointia ja säätelevien ja siten masennusta vastaan taistelevien hermoston välittäjäaineiden muodostuminen edellyttää B6-vitamiinin läsnäoloa kehossa.

Magnesium

Magnesium on tärkeä mineraali, jota käytetään suurimmassa osassa ravintolisiä. Sillä on kyky auttaa lihasten hapensaannissa ja lisätä huomattavasti fyysistä kestävyyttä ja stressinsietokykyä.

Tutkimus on osoittanut, että kaikki miehet fyysisen aktiivisuutensa tasosta riippumatta voivat nostaa elimistössään olevan testosteronin määrää 24 prosentilla vain magnesiumia syömällä.

Magnesium osallistuu sukupuolihormoneja sitovan globuliini-hormonin eliminointiin. Tämän seurauksena vapaan testosteronin määrä ihmisen elimistössä nousee luonnollisesti.

 Sinkki

Sinkki on hivenaine, jonka ehkäpä tärkein tehtävä on pitää kehon puolustusjärjestelmä toiminnassa.

Se madaltaa ikääntyessä kroonisten sairauksien todennäköisyyttä ja suojelee erilaisilta lihassairauksilta.

Sinkin läsnäolo elimistössä laukaisee mekanismin, joka vaikuttaa välillisesti testosteronin ja kasvuhormonin erittymisen.

Yllä mainittujen lisäksi T-Max sisältää myös muita kokonaan luonnollisia ainesosia, jotka yhdessä antavat tuotteelle sen vaikutusvoiman. Tällaisia ainesosia ovat mm.

2. TestRX Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet:

  • TestRX:n valmistusaineet ovat luonnollisia ja suurin osa niistä on läpikäynyt huolellisen tieteellisen tutkimuksen
  • Sarviapilauute ja D-asparagiinihappo toimivat luonnollisina testosteronitasojen kohottajana ja kenen tahansa saatavilla olevana korkeiden kortisolitasojen ja stressin hoitokeinona
  • TestRX on muita vastaavia markkinoilla olevia ravintolisiä ratkaisevasti halvempi

Huonot puolet:

  • Valmistusaineista mahdollisesti tulevat sivuvaikutukset

3. Yhteenveto

Mitä TestRX:stä siis voidaan sanoa? Tarjoaako se käyttäjälleen sen, minkä lupaakin?

Positiivinen kuluttajapalaute puhuu tämänkin tuotteen kohdalla puolestaan.

Tuotteissa käytetyt yrtit on kliinisesti turvallisiksi ja toimiviksi todistettu.

Tuotteella on 67 päivän rahapalautustakuu.