Provexin kokemuksia!

• edistää hiustenkasvua
• kliinisesti tutkittu vaikutus
• ei raportoituja haittavaikutuksia

provexin

Kokeile nyt Provexin®A100HF –50% kampanjahintaan 14,95 € sisältäen toimituskulut!

Provexin

Mikään ei kykene valmistamaan miestä ensimmäisten kaljuuntumisen merkkien aiheuttamaan järkytykseen. Valitettava tosiasia kuitenkin on, että neljännes miehistä alkaa kaljuuntua ennen 30:ttä ikävuottaan.

Olet ehkä alkanut huomata, että hiuksesi ovat alkaneet vetäytyä alkavan kaljun tieltä. Et ole yksin. Sattuu sitä paremmissakin piireissä!

Olet myös ehkä kuullut Provexinista, siitä uudesta hiustenlähtöön auttavasta ihmeaineesta. Olet varmaankin vähän utelias. Auttaisiko aine sinuakin, vai onko kyseessä jälleen yksi komeasti markkinoitu huijaus? Me kokeilimme tuotetta, jotta sinun ei tarvitse. Alta voit lukea arvostelumme!

 

Hiustenlähtöön vaikuttavat syyt

Aloitetaan siitä, että on normaalia menettää (noin) sata hiusta päivässä. Et ehkä edes huomaa sitä. Hiukset kasvavat kyllä takaisin – niin kauan, kuin hiustupet ovat ovat ennallaan. Kun ne kuolevat, alkaa kaljuuntuminen, johon eivät auta vitamiinit tai terveelliset elämäntavat.

Mikä karvatupen tuhoaa? Yleisimpiä syitä tähän ovat:

– perimä

– hormoniepätasapaino

– lääkitykset tai lisäravinnekuurit

– stressi

– tietyt hiushoidot tai hiustyylit

 Suurin osa hiustenlähdön selittämättömistä aiheuttajista voidaan onneksi eliminoida karvatupet elvyttämällä. Tässä kohtaa Provexin astuukin jo mukaan kuvaan.

 

 

Mikä on Provexin?

Provexin on kaljuuntumisenestoaine, joka lupaa paitsi pysäyttää kaljuuntumisen myös elvyttää heikot hiustupet ja näin saattaa hiukset uuteen kasvuun. Se on eri vitamiinien, mineraalien ja yrttiuutteiden seos, jonka luvataan hoitavan kaljuuntumisen syitä ja siten estävän kaljuuntumisen.

Tuote soveltuu sekä miehille että naisille.

 

Koostumus

Provexinin luonnonmukainen koostumus on luultavasti yksi suurimmista syistä valmisteen suureen suosioon. Alla on lueteltu sen valmistusaineista tärkeimpiä:

 Biotiini

Suurin osa biotiinin puutteesta kärsivästä väestöstä kärsii ennemmin tai myöhemmin myös hiustenlähdöstä. Biotiini on moniosainen B-vitamiini, jonka läsnäolo elimistössä on olennainen hiusten, kynsien ja ihon kasvun ja hyvinvoinnin kannalta. Provexin sisältää biotiinia ja tarjoaa käyttäjälleen kaikki vitamiinin sisältämät hyödyt.

Siitepölyuute

Siitepölyuutteilla on kyky estää dihydrotestosteronin (DHT), perinnöllisestä hiustenlähdöstä vastaavan hormonin tuotanto. Tämän se tekee estämällä prosessiin osallistuvan 5-alfareduktaasin läsnäolo tai sitomalla dihydrotestosteroni reseptoriin.

Aloenlehtimehu

Aloen säännöllisen käytön hiushoidossa on osoitettu korjaavan päänahan kuolleita ihosoluja, vähentävän hilseen määrää ja päänahan iho-ongelmia sekä kutinaa ja edistävän hiusten kasvua. Aloe toimii erinomaisena hoitoaineena erityisesti kiharille hiuksille.

E-vitamiini

Luontaisena antioksidanttina E-vitamiini tukee päänahan ja hiusten terveyttä vähentämällä hapettavan stressin ja hiustupen soluja hajottavien hapettavien radikaalien vaikutusta päänahassa.

Irlanninsammalleväjauhe

Irlanninsammallevä imeytyy nopeasti hiuksiin ja ihoon. Se on monien vartalovoiteiden, seerumien, hiustenhoitoaineiden ja shampoiden, saippuoiden ja aurinkovoiteiden raaka-aine.

Sinkkioksidi

Tämä bakteeri-, sieni- ja hormoniperäisiä ongelmia vastaan taisteleva mineraali sinkki antaa hauraille hiuksille hohtoa, voimaa, tiheyttä ja terveyttä ja ylläpitää hiustuppien kuntoa tarjoten niille niiden tarvitsemia ravinteita.

 

Yllä mainittujen lisäksi Provexin sisältää lukuisia muitakin luonnollisia, hiusten hyvinvointiin ja kasvuun vaikuttavia ainesosia.

 

Provexin a100hf Kokemuksia – Toimiiko todella?

Vastaus kysymykseen on painava kyllä. Todennäköisyys sille, että tuote toimii ja tarjoaa lupaamansa edut – vahvemmat ja paksummat hiukset kaljun tilalle – , on vakuuttavan korkea. Se, kuinka kauan prosessiin kuluu aikaa, on yksilöllistä. Kärsivällisyyttä käyttäjältä vaaditaan joka tapauksessa.

Ensimmäisten uusien hiuksien havaitsemiseen kuluu keskimäärin noin neljä kuukautta. Tämä saattaa kuulostaa ensin aika paljolta.

Hiustenlähtö hidastuu jo noin viikon kuluttua, mikä on merkki hiusjuurien vahvistumisesta.

Provexinia on kuitenkin käytettävä usean kuukauden ajan, ennen kuin heikentyneet hiukset vahvistuvat ja heräävät uudelleen henkiin.

Hiusten kasvattaminen uudelleen vaatii siis ennen muuta kärsivällisyyttä, positiivisuutta ja ohjeiden kurinalaista noudattamista.

 

Sivuvaikutukset

Provexinin turvallisuus on tutkittu ja todistettu moneen kertaan käytännön kokeissa ja laboratorioissa. Haittavaikutuksia ei ole havaittu yhdessäkään suoritetussa tutkimuksessa.

 

Hyödyt

– Provexinin käytöllä on minimaaliset sivuvaikutukset

– Valmiste sisältää tutkittuja ja hyväksi havaittuja ainesosia, joiden on todistettu ehkäisevän hiustenlähtöä ja uusien hiusten kasvua.

– Valmiste on reseptivapaa ja helposti saatavilla.

– Se on edullinen verrattuna kirurgisiin ja muihin markkinoilla oleviin hiustenlähdön hoitomenetelmiin.

– Laskutus ja toimitus hoidetaan yksityisyyssyistä hienovaraisesti ja huomaamattomasti.

– Soveltuu kaikenikäisille miehille ja naisille hiustyypistä huolimatta.

 

Haitat

– Käyttö ja tulosten odottaminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä.

– Ei ehkä sovellu hoitomuodoksi hiustenlähtöön henkilöille, joilla on jokin lääkitys tai raskaana oleville.

 

Hinta

Provexinia voi nyt ostaa 50% alennuksella valmisteen virallisilta verkkosivuilta! Toimitus ilmainen.

 

Keskustelu – Yhteenveto

Hiuksilla on nyky-yhteiskunnassa suuri merkitys ulkonäön, itsetunnon ja identiteetin kannalta. Tästä syystä hiustenlähtö on suurimmalle osalle siitä kärsivistä huolenaihe ja jopa järkytys. Markkinoilla on kirjava joukko ihmeaineita, jotka lupaavat hoitaa ongelman pois päiväjärjestyksestä – tuloksetta.

Provexin Hair Regrowth Formula koostuu lähes kokonaan luonnollisista aineosista, eikä sen käytöllä ei ole lähtökohtaisesti havaittu olevan haitallisia sivuvaikutuksia. Provexin on valmiste, jonka käyttöä ei tarvitse katua – päinvastoin. Sen voi sanoa olevan maineensa veroinen apu hiustenlähtöön.

Voit vierailla valmisteen virallisilla verkkosivuilla tästä.