TestoGen Arvostelu – 7 Asiaa, jotka sinun tulee tietää

Testosteronitasomme laskevat iän myötä.

Onko TestoGen vastaus ongelmaan?

Artikkelissa tarkastellaan lähemmin valmisteen koostumusta, mahdollisia käytöstä aiheutuvia sivuvaikutuksia sekä tuotteelle tehtyä kliinistä tutkimusta.

Arvostelussa on otettu huomioon internetin sadat käyttäjäkokemukset ja muut todistukset valmisteen voimasta.

Artikkeli kokoaa yhteen kaiken aiheesta tarvitsemasi tiedon.

Voit ostaa TestoGen-ravintolisää tuotteen virallisilta verkkosivuilta.

HYÖDYT

1. TestoGenin hyödyt

Alla on suppea lista TestoGenin tarjoamista hyödyistä:

 • Valmiste lisää kestävyyttäsi ja kehossasi olevan testosteronin määrää
 • Se auttaa kasvattamaan lihaskudoksesi määrää ja lisäämään fyysistä kestävyyttäsi etenkin, jos olet yli 30-vuotias
 • Kaikki valmistusaineet ovat 100% luonnollisia
 • Tuotteella on 60 päivän rahapalautustakuu
 • Energian määrä kehossasi lisääntyy
 • Rasva palaa nopeasti
 • TestoGen parantaa keskittymiskykyäsi

 

2. Kuinka TestoGen toimii?

TestoGen on suunniteltu kasvattamaan kehossa olevan vapaan testosteronin määrää ja lisäämään fyysistä kestävyyttä esimerkiksi kuntosalilla tai työpaikalla – ja tietenkin makuuhuoneessa. Voit luoda valmisteen avulla itsellesi uuden, lihaksikkaamman vartalon alta aikayksikön.

TestoGen tarjoaakin perinteistä kuntoharjoittelua joutuisamman tavan muokata kehoa. Valmisteen vaikutus on huomattavasti nopeampi: teho saavutetaan murto-osassa fyysiseen harjoitteluun kuluvaa aikaa.

Tuotteen energia vapautuu kehon käyttöön tasaisesti ja täydellisesti.

3. Valmistusaineet

 • TestoGenin tehokas koostumus perustuu kliinisesti testattujen yrttipohjaisten valmisteiden käyttöön. Tuote koostuu kahdeksasta eri ainesosasta:

  • Sarviapilauute
  • Sinkki
  • B6-vitamiini
  • D-asparagiinihappo
  • K1-vitamiini
  • Nokkosenlehtiuute
  • Boori
  • D-vitamiini
  • Magnesium

   

  Sarviapilauute

  Journal of the International Society of Sports Nutrition suorittamassa tutkimuksessa päättää tutkimuksensa seuraavasti: ”500 mg:lla patentoitua sarviapilauutetta oli valvotussa kaksoissokkotutkimuksessa merkittävä vaikutus sekä ylä- että alavartalon kestävyyteen ja kehonkoostumukseen lumevalmisteeseen verrattuna. Muutoksiin ei havaittu liittyvän kliinisiä sivuvaikutuksia”.

  Sarviapilauutteen on osoitettu kasvattavan lihasvoimaa ja lisäävän seksuaalista halukkuutta.

  D-asparagiinihappo

  D-asparagiini on aminohappo, jota aivot käyttävät stimuloimaan miessukupuolihormonin tuotantoa (Reproductive Biology and Endocrinology.)

  D-asparagiinihappo vaikuttaa osaltaan myös luteiinihormonin (LH) tuotantoon. Luteiinihormonilla on tärkeä rooli testosteronin tuotannon kannalta, ja testosteronin erittyminen edellyttääkin luteiinihormonin läsnäoloa kehossa.

  Boori

  Integrative Medicine: A Clinicians Journalin mukaan ”vapaan, kemiallisesti sitoutumattoman testosteronin määrän kohoamisella voi yhdessä boorilisien nauttimisen kanssa olla merkittäviä hyödyllisiä vaikutuksia etenkin ikääntyvien miesten terveydelle – -”.

  Tämä koskee erityisesti miehiä, joiden veren SHBG-tasot ovat kohonneet iän myötä. SHBG, toiselta nimeltään globuliini, on elimistön sukupuolihormoneita sitova proteiini. Veren globuliinitasojen kohoaminen näkyy vastaavasti elimistön vapaan testosteronin määrän laskuna.

  Nokkosenjuuri

  American Botanical Councilin mukaan “- – nokkosenjuuri ehkäisee sen entsyymin erittymistä, joka osallistuu testosteronin johdannaisten tuotantoon”.

  Magnesium

  Magnesium on mineraali, jota löytyy mm. pinaatista, banaaneista, manteleista, lehtikaalista, mustapavuista ja jugurtista. Se on proteiinisynteesin ja energiantuotannon kannalta tärkeä kivennäisaine. (National Institutes of Health Office of Dietary Supplements.)

  B6-vitamiini

  National Institutes of Healthin mukaan B6-vitamiini auttaa kehoa tuottamaan serotoniinia, kemikaalia joka säätelee ihmisen mielialaa.

   

4. TestoGen ja cycling

Cycling on prosessi, jossa ravintolisää tai lääkettä otetaan ensin määrätyn mittainen aika, minkä jälkeen annostusta pienennetään tai lääkkeen ottaminen keskeytetään joksikin aikaa, jottei keho totu siihen liikaa.

Testogenin virallisten verkkosivujen (www.testogen.com) mukaan TestoGeniä ei ole tarvetta nauttia sykleissä.

Tätä cyclinginäkin tunnettua tapaa nauttia lääke tai ravintolisä käytetään usein reseptitason lääkkeitä tai anabolisia steroideja testattaessa negatiivisten sivuvaikutusten välttämiseksi. TestoGen koostuu luonnollisista ainesosista eikä se sisällä testosteronin johdannaisia tai anabolisia steroideja.

5. Sivuvaikutukset

Kuluttajapalautteen perusteella vaikuttaa vahvasti siltä, että tuotteen sivuvaikutukset ovat suhteellisen pieniä.

Mikäli sinulla on entuudestaan jokin lääkitys tai sairaus, puhu asiasta lääkärin kanssa ennen kuin aloitat TestoGen-kuurin.

 

6. Kuinka paljon TestoGen maksaa?

TestoGenin hinta vaihtelee riippuen valitsemastasi tuotevaihtoehdosta. Alla on lista TestoGenin verkkosivujen hinnoista:

1 kuukauden annos – n. 55€

2 kuukauden annos – n. 119€

3 kuukauden annos + 2 kuukauden annos kaupan päälle – n. 166€

7. Mistä TestoGeniä voi ostaa?

TestoGeniä on saatavilla verkosta ja jälleenmyyjiltä.

Viralliset verkkosivut tarjoavat sinulle tuotteen parhaaseen mahdollisen hintaan ja tuotteelle 60 päivän rahapalautustakuun.

8. Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet:

 • TestoGenin valmistusaineet ovat luonnollisia ja suurin osa niistä on tieteellisesti tarkasti tutkittu
 • Sarviapilauutetta ja d-asparagiinihappoa käytetään luonnollisina testosteronin määrän kasvattajina sekä hoitokeinona korkeisiin kortisolitasoihin ja stressiin
 • TestoGenin hinta on edullinen muihin vastaaviin markkinoilta löytyviin tuotteisiin verrattuna

Huonot puolet:

 • Valmistusaineista mahdollisesti tulevat sivuvaikutukset

9. Yhteenveto

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä voidaan esittää kysymys: voiko TestoGenin tehoon todella luottaa? Nostaako se elimistön testosteronitasoja kuten väitetään?

Positiivinen kuluttajapalaute ja valmistaja ovat asiasta yhtä mieltä.

Kliiniset tutkimukset todistavat tuotteen voimasta.

Tuotteella on 60 päivän rahapalautustakuu.