TestoMax Arvostelu – 7 Asiaa, jotka sinun tulee tietää

t-max

Lisäravinteiden maailmassa on viime aikoina herättänyt huomiota testosteroniravintolisä nimeltä Testo-Max.

Testo-Max on luonnollinen vaihtoehto anabolisille steroideille kuten Sustanonille, koostumukseltaan keinotekoiselle testosteronille jota ruiskutetaan kehoon sen omaa testosteronituotantoa stimuloimaan.

 

Arvostelussa on kiinnitetty huomiota tuotteen valmistusaineisiin, hyötyihin, sivuvaikutuksiin ja tuotteella suoritettuun kliiniseen tutkimukseen. Myöskään internetistä löytyvää kattavaa, tuotetta käsittelevää kuluttajapalautetta ei ole unohdettu.

Tekstin lopussa on yhteenveto, josta voit lukea olennaisimmat tiedot Testo-Maxista.

Testo-Maxia voi ostaa valmistajan virallisilta verkkosivuilta.

 

YLEISKATSAUS

1. Onko Testo-Maxista hyötyä?

Testo-Max on NutraQ AS jakelema testosteronitasojen kohottamiseen kehitetty ravintolisä. Sen hyötyihin kuuluvat muun muassa:

  • Lisääntynyt seksuaalinen halukkuus
  • Kohonneet energiatasot
  • Parantunut vastustuskyky
  • Lihasten kasvu
  • Parantunut lihaskunto

Testosteronivalmisteen on täytettävä kolme testosteronivalmisteille asetettua avainkriteeriä, jotta sitä voidaan pitää tehokkaana. Näihin kriteereihin kuuluvat:

Yksi: Tuotteen on kyettävä lisäämään kehon omaa testosteronin tuotantoa luonnollisin keinoin. TestoGen koostuu useista tähän tarkoitukseen käytetyistä aineista.

Kaksi: Tuotteen on kyettävä estämään kehon vapaan testosteronin muuntuminen muiksi hormoneiksi, kuten estrogeeniksi tai dihydroksitestosteroniksi (DHT).

Kolme: Kehon on kyettävä palautumaan tuotteen käytöstä yön aikana, jotta sen voidaan katsoa voivan palautua myös raskaan harjoittelun jälkeen.

 

2. Varotoimenpiteet

Testosteroni on miehen elimistön tärkein sukupuolihormoni.

Sillä on tärkeä rooli lihasten kehittymisen ja luiden kestävyyden, kuten myös punaverisolujen tuotannon ja seksuaalisuuden kannalta.

Myös naisen elimistö tuottaa testosteronia, mutta huomattavasti pienempiä määriä.

Oikeanlaiset markkinoilta löytyvät testosteronivalmisteet voivat lisätä olennaisesti kehon testosteronituotantoa ja laskea elimistön estrogeenitasoja.

On toisaalta myös mahdollista, että testosteronia syntyy lisäravinteiden käytön seurauksena liikaa, joten valmisteiden käyttäjän on otettava liian testosteronin haittavaikutukset – kuten esimerkiksi suurempi ärtyvyys tai hedelmättömyys.

 

T-max Kokemuksia

3. Ainesosat

T-Max koostuu turvallisista luonnontuotteista, joiden oikeasta käytöstä ei aiheudu vaarallisia sivuvaikutuksia. Valmiste vaikuttaa suoraan testosteronin tuotantoon ja myötävaikuttaa näin osaltaan lihasmassan kasvua ja fyysisen voiman sekä kestävyyden lisääntymistä. Valmiste sisältää muun muassa:

 

Sarviapilauutetta – sarviapila on yksi testosteronilisissä yleisimmin käytetyistä ainesosista. Sen tarkoitus on kasvattaa elimistössä olevan testosteronin määrää jopa lähes kaksinkertaiseksi. Sarviapila lisää niin ikään seksuaalista halukkuutta ja edistää rasvan palamista kehossa. Sen käytöstä ei aiheudu haittavaikutuksia – sitä käytetäänkin yleisesti esimerkiksi ruoanlaitossa ympäri maailman.

Magnesiumia – magnesiumin tiedetään kasvattavan luukudoksen tiheyttä ja kestävyyttä ja kohottavan välillisesti mielialaa mm. yöunen laatua parantamalla.

Sinkkiä – sinkki ei ainoastaan kiihdytä testosteronin tuotantoa, se myös lisää punasolujen määrää veressä. Sinkin määrä elimistössä on suoraan verrannollinen harjoittelussa kehittyvän lihasmassan määrään.

B6-vitamiinia  – B6-vitamiini muuntaa ruoan energiaksi ja vähentää kehon tuntemaa väsymystä ja uupumusta. B6-vitamiinila on olennainen rooli lihasten korjaamisessa ja rakentumisessa.

4. Käytön hyödyt

Yksi T-Maxin käytön tärkeimmistä vaikutuksista on elimistön lihasmassan kasvu. Tuote on tarkkaan harkitun koostumuksensa ansiosta yleisurheilijoiden ja kehonrakentajien suosiossa.

Lihasmassan kasvu

T-Max tarjoaa uuden tavan kontrolloida painoa ja hillitä ylipainoa. Yhdistettynä terveelliseen ruokavalioon ja säännölliseen harjoitusaikatauluun valmiste auttaa lisäämään elimistön lihasmassan määrää vähällä vaivalla.

Fyysisestä harjoituksesta palautuminen

T-Max lyhentää huomattavasti kehon fyysisestä harjoittelusta palautumiseen kuluvaa aikaa. Tämä on hyödyksi esimerkiksi tiukkaa harjoitusaikataulua noudatettaessa – harjoitteluun vapautuu enemmän aikaa, kun tarvittavien taukojen pituus lyhenee.

Kestävyyden, lihasvoiman ja luun tiheyden kasvu

T-Max ei ainoastaan lisää kehon lihasmassan määrää, se myös kasvattaa fyysistä kuntoa. Magnesiumin ja sarviapilan yhteistyö kehossa vaikuttaa elimistössä fyysisen kestävyyden kasvun ja energiatasojen nousun.

Alhaiset testosteronitasot voivat johtaa osteoporoosiin. Osteoporoosi ei ainoastaan heikennä luita vaan tekee ne myös alttiimmiksi murtumille ja muille vauroille. T-Maxin vaikuttama testosteronin määrä kasvu elimistössä vahvistaa kehon luukudosta ja luukudoksen mineraalitiheyttä, jolloin luu vahvistuu.

Seksuaalisen halukkuuden kasvu

Seksuaalisen halun puute tai erektiohäiriöt vaikuttavat helposti negatiivisesti henkilön itsetuntoon ja itsevarmuuteen. Myös seksuaalinen halu vähenee usein iän myötä. T-Max tarjoaa ratkaisun ongelmaan – sen käytöstä seuraava testosteronitasojen nousu vaikuttaa elvyttävästi seksuaalisen halun puutteeseen, erektiohäiriöihin ja seksuaaliseen suoritukseen. T-Maxin käytön myötä myös sperman laatu paranee.

Rasvanpoltto

Lihasmassan kasvu on yksi toivotuimpia T-Maxin käytöstä johtuvia vaikutuksia, mutta sekään ei itsessään ole toivottua, ellei sitä seuraa liian rasvan määrän väheneminen elimistössä. Sarviapilan myötävaikutuksella tapahtuva testosteronitasojen kohoaminen tukee paitsi elimistön lihasmassan kasvua myös rasvanpolttoa ja auttaa hillitsemään ylipainon kertymistä.

Mielenterveys ja mieliala

Matalat testosteronitasot altistavat paitsi fyysisille, myös sellaisille psyykkisille muutoksille kuin masennukselle, uupumukselle, stressille ja ahdistukselle. Vastaavasti T-Maxin käyttö ja testosteronitasojen nousu vaikuttavat parantavasti niin fyysisiin kuin psyykkisiinkin ongelmiin. Tämän seurauksena mieliala kohoaa, elämänhalu lisääntyy ja itse elämänlaatu paranee merkittävästi.

Kognitiiviset vaikutukset

T-Max vaikuttaa kaiken muun ohella myös elimistön hermojärjestelmään. Testosteronin määrän kasvu parantaa verenkierron toimintaa ja on näin suorassa yhteydessä hermoston toimintaan. Myös keskittymiskyky paranee valmisteen nauttimisen myötä.

5. Käyttäjäkokemuksia

Valtaosa T-Maxin käyttäjistä on raportoinut muutoksista elämänlaadussaan vain viikkoja kestäneen käytön jälkeen. Osa on kokenut seksuaalisen halukkuutensa lisääntyneen, toiset energiansa määrän ja toiset kestävyytensä.


Tuote on myös saanut kehuja alhaisesta hintatasostaan, neutraalista maustaan ja haittavaikutusten puutteestaan. Kuntosaleilla kävijät raportoivat T-Maxin auttaneen heitä kasvattamaan lihasmassaansa ja lisäämään fyysistä kestävyyttään. Annoskoko vaihteli käyttäjien kesken – osan käyttäjistä vaati muita suuremman annoksen tuloksien saavuttamiseksi.

6. Yhteenveto

T-Max on luotettava testosteronilisä jonka etuihin kuuluvat edullisuus, 14 päivän palautusoikeus sekä luonnonmukaisuus. Tuote valmistetaan asianmukaisissa olosuhteissa ja se takaa käyttäjälleen korkeampien testosteronitasojen mukanaan tuovat hyödyt, kuten aineenvaihdunnan, fyysisen kestävyyden ja yleisen hyvinvoinnin lisääntymisen.